Vegetarisk Röd Curry Med Mango
Upptäck en smakrik och fräsch tolkning av en tidlös klassiker med vår ovo-vegetariska mangocurry, gjord med möra Quorn Bitar. Denna lättlagade rätt är fettsnål men fylld av härliga smaker—perfekt för en mättande måltid alla dagar i veckan.
Portioner 4
10 mins
Enkelt
296 kcal
(Per portion)
Gjorda med Quorn Bitar
Rik På Protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 1 paket Quorn Bitar
- 2–3 msk röd currypasta
- 1 burk kokosmjölk
- 2 msk socker
- salt
- 2 stjälkar citrongräs, släng de yttre sega bladen
- ½ mogen mango (tärnad)
- 2 msk sojasås
- 2 msk olivolja
- 1 knippe färsk koriander
- 1 röd chili, urgröpt och finhackad
Tillagning
- Värm oljan i en wokpanna. Tillsätt röd currypasta och fräs upp den
- Häll i kokosmjölk och koka upp
- Tillsätt socker, citrongräs, en nypa salt och sojasås
- Tillsätt Quorn Bitar och låt sjuda enligt tillagningsanvisningar
- Tillsätt mango och koka upp igen innan rätten serveras
- Ta bort citrongräset och servera med koriander och röd chili
- Servera med ris och broccoli
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(45)
3 out of 5 stars