Fräsch och grön rätt fylld med ovo-vegetarisk Quorn Färs. Denna asieninspirerade rätt är matig och krispig. TIPS! Fyllningen kan varieras efter säsong och vad du har hemma.
Portioner 4
20
mins
A Little Effort
233 kcal (Per portion)
Ingredienser
300 g Quorn Färs
Rapsolja till stekning
3 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 paket rispapper
½ gurka
¼ rödkålshuvud
1 morot
1 paket böngroddar
Salt
Till servering:
1 lime
Tillagning
Riv vitlöken fint. Hacka salladslöken.
Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg och ha sedan i vitlök och salt.
Blanda ner salladslöken och låt färsen svalna.
Skala moroten. Strimla morot, gurka och rödkål.
Blötlägg rispappersarken ett i taget cirka 1 minut och lägg på en skärbräda.
Lägg på en rågad matsked färs och sedan grönsaker.