GRILLANDE QUORN FILÈER MED COLESLAW

Grilla vegetariska filéer från Quorn. Enkelt, gott och smakrikt. Serveras med krämig coleslaw och grillade grönsaker.

Portioner 4

50 mins

Easy

Ingredienser

  • 4 st Quorn Fileér
  • 12 körsbärstomater
  • 4 paprikor i olika färger
  • 1 st rödlök
  • 160g coleslaw
  • ärtskott
  • färsk timjan
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 8 st grillspett
  • Marinad:
  • 2 msk olivolja
  • ½ citron
  • 2 msk soja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Tillagning

  1. Lägg spetten i blöt i cirka 10 minuter (om det är träspett).
  2. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg filéerna i en plastpåse, häll i marinaden och låt marinera cirka 30 minuter.
  3. Skär paprikorna och rödlöken i grova bitar.
  4. Trä upp tomater, paprika och rödlök på spett, pensla med olivolja, salta och peppra.
  5. Ta ur filéerna ur påsen med marinad och låt dem rinna av något.
  6. Grilla filéerna och grönsaksspetten tills de fått fin färg.
  7. Servera filéerna med coleslaw, ärtskott och färsk timjan.