En lika vacker som god ovo-vegetarisk bowl med picklade betor och rödlök. Grynen och Quorn Bitar håller dig behagligt mätt och dressingen ger en smak av Asien. Älskar du koriander så se till att inte snåla på den.
Portioner 4
20
mins
Easy
Ingredienser
300 g Quorn Bitar
400 g kokta svenska kvarngryn
250 g edamamebönor
4 betor, picklade (t ex rödbetor och gulbetor)
3 rödlökar, picklade
2 morötter
250 g rödkål
2 salladslökar
1 kruka färsk koriander
Svarta sesamfrön
Dressing:
½ dl sesamolja
½ dl risvinäger
½ röd chili
Färsk ingefära
Tillagning
Tillaga Quorn Bitarna och edamamebönorna enligt anvisning på förpackningen.
Skär rödkålen och hacka salladslöken. Hyvla morötterna.
Dressing: Häll sesamolja och risvinäger i en skål och blanda. Ha i hackad chili och riven ingefära efter smak.
Lägg upp Quorn, kvarngryn, edamamebönor, picklade betor, picklad rödlök, morötter, rödkål och salladslök i en bowl. Toppa med färsk koriander, dressing och svarta sesamfrön.