Vegetarisk Röd Curry Med Mango

Upptäck en smakrik och fräsch tolkning av en tidlös klassiker med vår ovo-vegetariska mangocurry, gjord med möra Quorn Bitar. Denna lättlagade rätt är fettsnål men fylld av härliga smaker—perfekt för en mättande måltid alla dagar i veckan.

Portioner 4

10 mins

Easy

296 kcal
(Per portion)

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Bitar
  • 2–3 msk röd currypasta
  • 1 burk kokosmjölk
  • 2 msk socker
  • salt
  • 2 stjälkar citrongräs, släng de yttre sega bladen
  • ½ mogen mango (tärnad)
  • 2 msk sojasås
  • 2 msk olivolja
  • 1 knippe färsk koriander
  • 1 röd chili, urgröpt och finhackad

Tillagning

  1. Värm oljan i en wokpanna. Tillsätt röd currypasta och fräs upp den
  2. Häll i kokosmjölk och koka upp
  3. Tillsätt socker, citrongräs, en nypa salt och sojasås
  4. Tillsätt Quorn Bitar och låt sjuda enligt tillagningsanvisningar
  5. Tillsätt mango och koka upp igen innan rätten serveras
  6. Ta bort citrongräset och servera med koriander och röd chili
  7. Servera med ris och broccoli