Använd Quorn Filéer för att skapa en god ovo-vegetarisk curry som är full av smaker.
Portioner 4
20
mins
Easy
371 kcal (Per portion)
Glutenfri
15
g fiber (Per portion)
14
g proteinet (Per portion)
Ingredienser
312 g (1 paket) Quorn Filéer
4 tsk olivolja
1 lök, hackad
1 msk pressad vitlök
2 msk krossad ingefära
3 msk Durban masala eller pulver av röd curry
2 tsk garam masala
1 tsk malen spiskummin
4 kardemummafrön
2,5 dl hackade tomater
2,5-5 dl vatten
4 förvällda (blancherade) potatisar, skurna i fyra bitar
250 g frysta ärtor
Färsk koriander som garnering
Tillagning
Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken tills den är mjuk. Tillsätt vitlök, ingefära och kryddor och stek i 5 minuter.
Tillsätt tomater och vatten, koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter. Tillsätt potatisen och Quorn Filéer och låt sjuda ytterligare 20 minuter.
Tillsätt ärtorna, låt sjuda ytterligare 5 minuter och stäng sedan av värmen och garnera med färsk koriander.