Njut av en härlig ovo-vegetarisk spaghetti bolognese gjord på Quorn Färs ikväll. Smaksätt med lite vegetarisk parmesanost för ett extra smaklyft.
Portioner 4
10
mins
Easy
371 kcal (Per portion)
Ingredienser
1 paket Quorn Färs (300 g)
2 st vitlöksklyftor
1 gul lök
2 morötter
400 g krossade tomater, basilikakryddade
2 dl rött vin
1 msk grönsaksfond
2 msk honung
Salt
Peppar
Olja till stekning
Till servering
250 g okokt spagetti
Vegetarisk Parmesan
Färska örter
Tillagning
Koka pastan enligt anvisning.
Skala lök, vitlök och morötter och riv dem fint.
Värm olja i stekpanna. Stek färsen, morötter, lök och vitlök på medelvärme tills det fått färg. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt småputtra cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera med nykokt pasta, parmesan och färska örter.