Vegetariska pizzarullar med Quorn Salt & Pepper Tenders

Pizzarullar på 15 minuter! Ett superenkelt recept på en snabb lunch, middag eller mellanmål med Quorn Salt & Pepper Tenders. De krispiga ovo-vegetariska filéerna med asiatiska smaker i kombination med BBQ-sås och grönsaker blir en riktigt smakexplosion. Receptet är framtaget av fantastiskt kreativa Annie Erfass som ligger bakom kontot @kalorismart på Instagram.

Portioner 2

20 mins

Easy

497 kcal
(Per portion)

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd (surdeg) 
  • 0,75 dl BBQ-sås (less sugar)
  • 100 g mager ost 10%
  • 0,5 liten paprika
  • 0,5 liten rödlök
  • 50 g majs
  • 4 st Quorn Salt & Pepper Tenders
  • Chiliflakes och oregano

Vitlökssås:

  • 1 dl grekisk yoghurt 0%
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Örtsalt

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Placera två tunnbröd på ett bakplåtspapper.
  3. Bre på BBQ-sås och lägg på osten.
  4. Toppa med Quorn, tärnad paprika, finhackad rödlök, majs och kryddor.
  5. Tillaga i ugn ca 15 minuter.
  6. Blanda ihop vitlökssåsen (tillsätt ev. lite vatten i såsen, beroende på hur tjock du vill ha den).
  7. Ringla över vitlökssås och rulla ihop rullarna.