Vegetariska Wraps Med Kinainspirerad Fyllning Och Quorn Salt & Pepper Tenders

Prova den här vegetariska wrapen till lunch eller som en snabb vardagsmiddag. En spännande kinainspirerad fyllning passar perfekt tillsammans med våra krispiga Quorn Salt & Pepper Tenders och en smakrik five spice-mayo. Det här goda receptet är enkelt att laga! Mums – det här måste du testa!

Portioner 3

25 mins

Easy

Ingredienser

Wraps:

  • 3 st mjuka tortilla wraps
  • 0,5 hjärtsallat, strimlad
  • 0,5 röd paprika, skivad
  • 3 vårlökar, skivade
  • picklad rödlök

Fyllning:

  • 75 g tunna risnudlar, kokta
  • 100 g kinakål, tunt strimlad
  • 0,5 röd paprika, tunt skivad
  • En näve korianderblad, hackade
  • 50 g edamamebönor
  • 0,5 tsk svartkummin (kan uteslutas)
  • Five spice-mayo

Five spice-mayo:

  • 2 msk lätt majonnäs
  • 1 tsk five spice-krydda
  • 1 lime, endast juice

Garnering:

  • Röd chili, skivad
  • Korianderblad
  • Limeklyftor

Tillagning

  1. Tillaga Quorn Salt & Pepper Tenders enligt instruktion på förpackningen.
  2. Lägg alla ingredienser till Five spice-mayon i en skål och blanda ihop. Ställ åt sidan.
  3. Lägg alla ingredienser till den kinainsprerade nudelfyllningen i en skål, blanda ihop. Tillsätt hälften av Five spice-mayon och blanda väl.
  4. Värm tortillabröden. Fyll varje wrap med nudelfyllning, toppa med Quorn Salt & Pepper Tenders, Five spice-mayo och picklad rödlök.
  5. Garnera med skivad röd chili, korianderblad och pressa över limeklyftor.
  6. Servera och njut!