GRILLANDE QUORN FILÈER MED COLESLAW
Grilla vegetariska filéer från Quorn. Enkelt, gott och smakrikt. Serveras med krämig coleslaw och grillade grönsaker.
Portioner 4
50 mins
Enkelt
Gjorda med Quorn Filéer
Rik På Protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 4 st Quorn Fileér
- 12 körsbärstomater
- 4 paprikor i olika färger
- 1 st rödlök
- 160g coleslaw
- ärtskott
- färsk timjan
- olivolja
- salt
- peppar
- 8 st grillspett
- Marinad:
- 2 msk olivolja
- ½ citron
- 2 msk soja
- 1 vitlöksklyfta, finhackad
Tillagning
- Lägg spetten i blöt i cirka 10 minuter (om det är träspett).
- Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg filéerna i en plastpåse, häll i marinaden och låt marinera cirka 30 minuter.
- Skär paprikorna och rödlöken i grova bitar.
- Trä upp tomater, paprika och rödlök på spett, pensla med olivolja, salta och peppra.
- Ta ur filéerna ur påsen med marinad och låt dem rinna av något.
- Grilla filéerna och grönsaksspetten tills de fått fin färg.
- Servera filéerna med coleslaw, ärtskott och färsk timjan.