
Färska vårrullar med Quorn
Fräsch och grön rätt fylld med ovo-vegetarisk Quorn Färs. Denna asieninspirerade rätt är matig och krispig. TIPS! Fyllningen kan varieras efter säsong och vad du har hemma.
Portioner 4
20 mins
Lite krävande
233 kcal
(Per portion)
4,3g fett
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- Rapsolja till stekning
- 3 salladslökar
- 2 vitlöksklyftor
- 1 paket rispapper
- ½ gurka
- ¼ rödkålshuvud
- 1 morot
- 1 paket böngroddar
- Salt
- Till servering:
- 1 lime
Tillagning
- Riv vitlöken fint. Hacka salladslöken.
- Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg och ha sedan i vitlök och salt.
- Blanda ner salladslöken och låt färsen svalna.
- Skala moroten. Strimla morot, gurka och rödkål.
- Blötlägg rispappersarken ett i taget cirka 1 minut och lägg på en skärbräda.
- Lägg på en rågad matsked färs och sedan grönsaker.
- Rulla ihop till hårda rullar och ställ kallt.
- Servera med klyftad lime.