Skip to main content

Quorn Vegetarisk Burgare

Det här är en snabb och lättlagad burgare, inga krusiduller, skiva upp tillbehören och låt alla ladda sin egen burgare vid bordet. En vegetarisk version med klassiska tillbehör som går hem hos alla.

Portioner 4

30 mins

Enkelt

700 kcal
(Per portion)

Quorn Ovo-Lakto-Vegetarisk Burgare

Gjorda med Quorn Burgers

Rik På Protein

Fiberrik

Ingen soja

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 Bröd, t ex brioche
  • Picklad rödlök
  • 2 tomater
  • 1 kruka sallad
  • Ost
  • Dressing:
  • ½ dl fraîche
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl bostongurka
  • ½ dl chilisås
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Gör picklad rödlök i en klassisk 1-2-3-lag (1 del ättika, 2 delar socker, 3 delar vatten). Skiva upp grönsakerna.
  2. Dressing: Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek eller grilla burgarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Ställ fram alla burgare, bröd och tillbehör på serveringsfat och låt alla montera sin egen burgare efter tycke och smak.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2025 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2025 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.