Thaisallad med Quorn
Snabb och fräsch sallad som passar utmärkt på picknicken. En lätt rätt med ovo-vegetarisk Quorn Färs och härliga thailändska smaker att njuta av.
Portioner 4
15 mins
Enkelt
229 kcal
(Per portion)
9,8g fett
(Per portion)
Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- 3 msk rapsolja
- 1 färsk chili
- 2 vitlöksklyftor
- 1 liten bit ingefära
- 3 msk teriyakisås
- 1 gul paprika
- 1 paket sockerärter (200 g)
- 1 grönt äpple
- 1 knippe rädisor
- 1 paket böngroddar
- Salt
- Till servering:
- 1 lime
Tillagning
- Skär paprika, sockerärter och äpple i strimlor.
- Skiva rädisor.
- Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg.
- Riv vitlök och ingefära och hacka chilin smått.
- Häll ned lök, vitlök och chili i färsen och stek i 2 minuter.
- Tillsätt teriyakisås och vänd runt färsen. Smaka av med salt och dra stekpannan från värmen.
- Blanda färsen med grönsakerna. Servera med lime.