
Vegetarisk grön gulaschsoppa - recept
Det här är en rik och fyllig vegetarisk gulasch med Quorn Färs. En riktigt mustig och värmande rätt med härliga kryddor! Servera med grön paprika, yoghurt och bröd.
Portioner 4
15 mins
Enkelt
285 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 1 paket Quorn Färs (300 g)
- 1 gul lök
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk olja
- 2 dl passerade tomater
- 1,5 msk paprikapulver
- 1,5 msk kummin
- 2-3 dl vatten
- 1,5 msk balsamvinäger
- 1 grön paprika
- Salt
- Svartpeppar
Tillagning
- Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs lök och paprika på medelvärme.
- Tillsätt passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger. Sätt på locket och koka upp. Låt sedan koka på svag värme i cirka 10 minuter.
- Lägg i Quorn Färs och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i bitar och lägg den i grytan. Servera gärna med turkisk yoghurt och färskt bröd.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(37)
5 out of 5 stars
Mike
5 out of 5 stars
Fantastic