Vegetarisk Pizza Caprese med Quorn Färs
Ta hjälp av barnen till det här härliga receptet på en lakto-ovo vegetarisk Pizza Caprese med Quorn Färs. Toppa med en god hemgjord pesto, smaklig måltid!
Portioner 4
25 mins
Enkelt
Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- 1 pkt färdig pizzadeg
- 400 g färska babytomater (gärna olika färger)
- 250 g löpefri mozzarella
- ½ kruka färsk basilika
- Basilikapesto:
- ½ kruka färsk basilika
- 50 g pinjenötter
- 2-3 msk olivolja
- 2 tsk citronsaft
- Salt
- Peppar
Tillagning
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Basilikapesto: Mixa alla ingredienser slätt med mixerstav.
- Skär tomaterna i grova bitar. Lägg pizzadegen på en plåt. Bred ut pesto, strö över färs och tomater. Toppa med riven mozzarella. Grädda i ugn tills osten smält och pizzan fått fin färg, 7-10 minuter.
- Strö över färsk basilika och servera.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(38)
3 out of 5 stars