
Vegetarisk triple cheese burgare
Gör en höjdarmiddag med vårt recept på en lakto-ovo vegetarisk burgare med tre ostar. Gjorda på saftiga Quorn Burgare, smakrik cheddar och mozzarella, söt karamelliserad lök och en krämig ostdipp. Ett himmelrike för ostälskaren!
Portioner 4
20 mins
Enkelt

Gjorda med Quorn Burgers
Rik På Protein
Fiberrik
Ingen soja
Ingredienser
- 4 Quorn Burgare
- 4 burgarbröd
- 4 skivor cheddarost (löpefri)
- 4 skivor mozzarella (löpefri)
- Salt
- Peppar
- Olja till stekning
- 2 msk crème fraîche
- 4 msk cream cheese mögelost (löpefri)
- 1 gul lök
- 1 msk smör
- 2 tsk socker
- Salt
- Romansallad
- Tomat
- Groddar
Tillagning
- Karamelliserad lök: Skiva lök. Hetta upp smör i panna på hög värme. Bryn löken så att den tar färg. Sänk värmen och låt löken mjukna 7-10 minuter. Salta och sockra.
- Burgare: Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva cheddar och en skiva mozzarella i slutet av stekningen så hinner de smälta lite.
- Cream cheese dip: Blanda crème fraîche och cream cheese till en slät kräm.
- Montera burgarna med bröd, cream cheese dip, sallad, tomat, groddar och karamelliserad lök.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(26)
2 out of 5 stars