
Ovo-vegetariska vårrullar
Ett fräscht och smakrikt mellanmål, eller som en del av en måltid. Välj själv hur du vill äta de här hälsosamma lakto-ovo vegetariska vårrullarna med Quorn Färs. Färgstarka, knapriga och lättlagade!
Portioner 12
35 mins
Enkelt

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- 1 dl majonnäs
- ½ msk japansk soja
- 2 morötter
- 2 gula paprikor
- 2-3 vårlökar
- 1 kruka koriander
- 12 ark rispapper
- Salt
- Peppar
- Dip:
- 1 röd chili
- 1 msk sesamolja
- 2 msk japansk soja
- 1 msk risvinäger
- 2 msk rostade sesamfrön
Tillagning
- Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.
- Stek färs snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i färsen, salt och peppar och blanda.
- Finstrimla morot, salladslök och paprika. Hacka koriandern.
- Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.
- Dip: Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.
- För varma vårrullar, stek rullarna i sesamolja på medelvärme tills de fått fin färg.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(31)
2 out of 5 stars